Из основите на умния дом..

Умните домове се създават като постепенно се добавят нови устройства вкъщи. Всяко едно от тях има различна роля, с която може да бъде полезно за вас и вашето семейство.

Умният дом може да ви осигури различни функционалности:

Алармена система

При нежелано проникване във вашия дом, алармената система ще подаде звуков сигнали мове да ви извести по телефона.

alexey-soucho-GHZnqk0VpPU-unsplash
bernard-hermant-Hd0m_5-OyCw-unsplash

Контрол на достъпа

Умната брава ще зашитава вашето жилище и ви дава достъп до него чрез пръстов отпечатък, карта – чип, код, ключ или чрез вашия телефон.

Възможен е и гласов контрол.

Видеонаблюдение

Може да наблюдавате дома си от всяка точка на света. Умната система може да изключва камерите докато сте си у дома, както и бихте могли да контролирате видео домофона си директно от мобилното устройство. 

lianhao-qu-LfaN1gswV5c-unsplash
patrick-tomasso-1NTFSnV-KLs-unsplash

Интелигентно управление на осветлението

Умната система ще контролира осветлението според вашите желания, настроения и нужди, включително с гласови команди. 

Енергийна ефективност

Умната система позволява изключително прецизен контрол на количеството потребявана електроенергия от избрани от вас уреди, което неминуемо ще доведе до спестяване на енергия в глобален план.

stock-photography-D0xQQsZovws-unsplash

Отопление и топла вода

Системата дава възможност за гъвкаво отопление на вашето жилище и оптимизиране на работата на вашия бойлер, включително с гласови команди. 

Защита от наводнение

При теч в кухнята, мокро помещение или избрано от вас място, системата ще спре водата в дома ви и може да ви извести за събитието по телефона.

jacek-dylag-Vve7XkiUq_Y-unsplash
elijah-o-donnell-t8T_yUgCKSM-unsplash

Защита от пожар

В случай на задимяване в апартамента, системата прекъсва електрозахранването в избрани от вас зони и може да ви извести за събитието по телефона. 

Управление на електроуреди

Управлявайте вашата ТВ и аудио система, климатик, кафе машина, тостер, щори и много други директно от мобилния си телефон, включително и с гласови команди.

tina-dawson-81NGFBVfa_g-unsplash

Warning: Undefined array key "dropdown" in /home/mysmarth/public_html/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/widgets/custom-menu.php on line 234

Warning: Undefined array key "target" in /home/mysmarth/public_html/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/widgets/custom-menu.php on line 235